Zamenski mašinista

 

Suzana je svojim odličnim radom, požrtvovanošću i kolegijalnošću za samo godinu dana napredovala za tri pozicije, sada je Zamenski mašinista u Službi dorade i pakovanja.

„Kada sam počela da radim, bila sam uplašena jer nisam ništa znala o proizvodnji kartona. Radoznalost, svestranost i izražena inicijativa pomogli su mi da brzo naučim osnovne operacije u Doradi, a kasnije mi omogućile i da napredujem. Na mom razvojnom putu podršku su mi pružali mentor, kolege i rukovodioci, što me je dodatno motivisalo da stignem ovde gde sam sada“, ovako Suzana navodi svoje utiske o radu u fabrici.

Služba dorade i pakovanja je sastavni deo sektora proizvodnje, u čijem delokrugu je organizovanje i sprovođenje složenih procesa sečenja, kontrole, sortiranja i pakovanja kartona. Osim navedene osnovne delatnosti ima važnu ulogu i zadatak  da uskladi potrebe sektora prodaje sa sektorom proizvodnje kartona i u predviđenom roku upakuje gotov proizvod i ispoštuje rokove otpreme ka kupcima. Službu u narednom periodu očekuje strateško razvijanje, rekonstrukcija hale i nabavka novih uređaja kako bi se odgovorilo zahtevima rastućih kapaciteta i kvaliteta gotovog proizvoda.