Pogodnosti za zaposlene

Rad u stabilnoj kompaniji

Fabrika kartona Umka  je primer stabilne, stalnorastuće kompanije. Uspešno poslujemo i rastemo već više od 80 godina, a većina naših koleginica i kolega su u sastavu tima od početka njihove karijere do zaslužene penzije.

Obuke i usavršavanja

U Fabrici se u kontinuitetu realizuju različiti programi  edukacije. Zaposleni imaju mogućnost da se pored obučavanja na radnom mestu, usavršavaju i na brojim stručnim internim i eksternim programima treninga.

Mogućnost napredovanja

Brojni su primeri u našoj Fabrici koji pokazuju da kombinacija motivacije, lojajnosti i obuka daje sjajne profesionalce. Ponosni smo na sve naše koleginice i kolege koji svojom marljivošću i motivacijom ostvaruju poslovne ciljeve i preuzimaju kompeleksnije poslove koji vode do viših i odgovornijih pozicija.

Stimulativne nagrade za ostvarene rezultate

Svaki trud se nagradi i svaki rad se isplati! To je naša parola, a sve naše koleginice i kolege su svedoci da cenimo i nagrađujemo svaki značajan doprinos.

Kompetitivan broj dana godišnjeg odmora

Našim koleginicama i kolegama omogućavamo uvećan broj dana godišnjeg odmora. U odnosu na ukupan radni staž, školsku spremu, radno vreme ili poziciju, zaposleni imaju mogućnost da ostvare pravo na dodatne dane godišnjeg odmora preko zakonskog maksimuma.

Privatno zdravstveno osiguranje za zaposlene

Uspešan tim čine zadovoljni i motivisani zaposleni. Zbog toga gradimo odnos poverenja i lojalnosti brigom o njihovom zdravlju. Svim našim zaposlenima je obezbeđeno privatno zdravstveno osiguranje i godišnji sistematski pregled u najeminentnijim privatnim zdravstvenim ustanovama širom Srbije.

Kolektivno osiguranje zaposlenih

Zaposleni u Fabrici kartona Umka su kolektivno osigurani od nezgoda na radnom  mestu, profesionalnih oboljenja, u slučaju težih bolesti ili hiruških intervencija.

Klizno radno vreme

U zavisnosti od radnog mesta, koleginice i kolege koji rade u upravnim i adminstrativnim sektorima imaju mogućnost da rade po režimu kliznog radnog vremena.

Obezbeđen obrok

Svi zaposleni u Fabrici kartona Umka imaju plaćen i obezbeđen kvalitetan topli obrok u kantini Fabrike.

Poklon za rođenje deteta

Kada u kuću dođe novi član porodice, svaka pomoć je dobrodošla. Mi naše koleginice i kolege podržavamo novčanom nagradom za svaku prinovu.

Organizovan prevoz

Uvek na vreme, siguran prevoz do posla i kuće. Uz organizovan autobuski prevoz UMKA BUS, naši zaposleni mogu lako i jednostavno putovati na relaciji Umka-Obrenovac-Ub-Koceljeva.

Sindikat zaposlenih

Od svog osnivanja Fabrika kartona Umka ima sindikat zaposlenih. Učlanjenje u sindikat je dobrovoljno, a svi zaposleni članovi sinidikata uživaju brojne pogodnosti.

Poklon za đake prvake i njihove roditelje

Prvi septembar je važan datum za đake prvake, ali možda još više za njihove roditelje. Iz tog razloga smo se potrudili da im ovaj dan olakšamo i ulepšamo. Svi roditelji đaka prvaka imaju slobodan dan prvog dana škole u septembru, a njihova deca vaučer za kupovinu potrebnog pribora za školu.

Novogodišnji paketići za decu zaposlenih

Trudimo se da svaki novogodšnji praznik ulepšamo deci naših zaposlenih. Sva deca do 10 godina starosti dobijaju paketiće sa slatkišima, kao i vaučer za kupovinu omiljenih igrački.