U Fabrici kartona Umka nećeš pronaći samo posao, mi ćemo ti pružiti priliku da učiš i razvijaš svoja znanja, veštine i iskustva i da baš ti postaneš i ostaneš dugogodišnji čan Umkine porodice koja postoji više od 80 godina.

Svesni smo značaja svakog zaposlenog u našoj Fabrici, pa procesu regrutacije i selekcije pristupamo transparentno, profesionalno i pošteno. Sam proces se realizuje kroz saradnju sektora ljudskih resursa i stručnjaka iz različitih oblasti poslovanja.

Prijavio si se za željenu poziciju, šta dalje?

Korak 1

Proces započinje prijavom, odnosno slanjem radne biografije. Radna biografija treba da sadrži ključne informacije koje se odnos na radno iskustvo, obrazovanje, veštine kandidata, kao i kontakt podatke.
Zainteresovani kandidati mogu da apliciraju za zaposlenje u Fabrici na više načina:

  • Prijavom na aktuelni oglas
  • Direktnom prijavom na Umkinom sajtu (https://www.umka.rs/karijera/ )
  • Slanjem radne biografije na posao@umka.rs
  • Lično-predajom radne biografije na portirnici Fabrike na adresi 13. oktobra br. 1, Umka
  • Uvek možeš da nas kontaktiraš putem telefona: 060/37 85 430

Korak 2

Nakon predaje radne biografije, naš tim ljudskih resursa će proći kroz prijavu i detaljno analizirati kvalifikacije i radno iskustvo. Ukoliko kvalifikacije i radno iskustvo odgovaraju postavljenim kriterijumima, kandidat može da očekuje poziv našeg tima kako bi dobio sve potrebne informacije o sledećim koracima.

Korak 3

U zavisnosti od pozicije za koju nam je potrebno pojačanje, selekcija se razlikuje u koracima i dužini trajanja.
Selekcija koja se odnosi na radna mesta u proizvodnji započinje telefonskim intervjuom. Ovom prilikom razgovaramo o konkretnoj poziciji i najvažnijim iskustvima i veštinama kandidata.

Korak 4

Prvi krug razgovora započinje razgovorom sa našim saradnicima za zapošljavanje i rukovodiocem budućeg novozaposlenog. Određene pozicije u proizovodnji i održavanju imaju samo prvi krug razgovora koji je ujedno i završni. Nakon razgovora, svi kandidati imaju priliku da se upoznaju sa našom Fabrikom, obilaskom samog postrojenja.

Korak 5

U zavisnosti od specifičnih kriterijuma pozicije na koju se kandidat prijavio, mogu se realizovati različita testiranja.

Korak 6

Završni krug selekcije realizuje se sa kolegama iz ljudskih resursa i rukovodiocem sektora za koji se traži nova koleginica ili kolega.

Korak 7

Po završetku procesa selekcije, svi kandidati koji su učestvovali u njemu dobijaju povratnu informaciju o ishodu konkursa.