Vođa pripreme premaza i hemikalija

 

Miroslav je deo Umkinog kolektiva više od 10 godina.

Najveći period rada proveo je službi pripreme premaza i hamikalija, od početne operaterske pozicije postigao je napredovanje do Vođe ove službe koja je važna karika u lancu naše proizvodnje.

Preciznost i odgovornost su epiteti koji najbolje opisuju njegov rad i odnos prema poslu. Ističe da je značajan uticaj na njegov razvoj u Fabrici imala nesebična podrška kolega iz tima koju je imao u svakom trenutku. Pored toga, mišljenja je da se uslovi rada i pogodnosti koje Fabrika omogućava zaposlenima retko mogu sresti u privatnom sektoru.

Miroslav je profesionalno trenirao rvanje zbog čega je posebno ponosan i smatra to još jednim od svojih većih uspeha.  Ako vam je njegovo lice poznato, to je zato što je 7 godina bio član rvačke reprezentacije Srbije gde je uspešno predstavljao nacionalni tim na brojnim međunarodnim takmičenjima. 

Priprema premaza i hemikalija predstavlja deo procesa proizvodnje koji priprema premazni materijal kojim se premazuje naš gotov proizvod i brine o tome da isti bude izrađen prema definisanim recepturama i laboratorijskim analizama. Služba je takođe zadužena za zaprimanje osnovnih sirovina od kojih se priprema premazni materijal kao i pripremu i pozicioniranje svih hemikalija u okviru svih sektora proizvodnje.