Marija Bajić

Kontrolor kvaliteta u  prijemnoj  kontroli

 

 Marija Bajić je rad u našoj Fabrici započela 2014. godine u službi ulazne kontrole kvaliteta, u početku angažovanjem na bazičnim poslovima koje obuhvataju poslovi radnika na sortiranju i tehničara ulazne kontrole.
Godinu dana kasnije, kao rezultat zapaženog brzog učenja, interesovanja i zalaganja, unapređena je na odgovorniju poziciju koja je objedinjavala procese ulazne, procesne i završne kontrole kvaliteta.

Kod Marije je prepoznata svestranost, posedovanje znanja i veština da radi više različitih poslova na vrlo dinamičnom i zahtevnom radnom mestu, u okviru sektora kontrola kvaliteta.

Mariju odlikuje ljubaznost, snalažljivost, odgovornost i posvećenost poslu. Uvek je spremna da sasluša i pomogne kolegama. Verovatno zato i jeste omiljeni saradnik mnogim kolegama i koleginicama, kako iz sektora kontrole kvaliteta, tako i iz drugih sektora.

Prijemna kontrola, kao deo službe kontrole kvaliteta, predstavlja prvi kontakt koji naši partneri-dobavljači ostvaruju sa Fabrikom kartona Umka.

Primarni zadatak ove kontrole je  prijem i kontrola osnovne sirovine, starog papira, kao i ostalih sirovina neophodnih za nesmetan rad fabrike, a u skladu sa precizno definisanim zahtevima po pitanju kvaliteta.