Junior menadžer prodaje

 

Kada se Anđela pridružila Umkinom timu, bila je jedina dama u sektoru prodaje.

 Uvek nasmejana i pozitivna, među kolegama se istakla kao neko ko svojim vedrim raspoloženjem unosi dobru energiju u tim i sa entuzijazmom prihvata nove izazove.

Na poziciji Junior menadžera prodaje za tržišta Češke, Slovačke, Nemačke, Austrije, Danske i zemalja Beneluksa, zajedno sa svojim timom, svakodnevno pruža adekvatan servis kupcima i obezbeđuje pravovremenu realizaciju svih zahteva i isporuka.

O svom radnom iskustvu kod nas Anđela izdvaja: „Inspirativno je raditi u okruženju koje je veoma dinamično i konstantno motiviše na probijanje ličnih granica. Divno je što sam deo tima koji je uvek spreman da odgovori na sva pitanja i pronađe najbolje rešenje. Uz dobro mentorstvo koje sam imala od samog početka rada u Fabrici i konstantnu edukaciju, svi u timu zajedno se trudimo da ponudimo i pružimo što bolju uslugu kupcima.“

Anđela je izuzetno krativna, pa svoje slobodno vreme koristi prateći najnovije trendove u kozmetici i make up-u.

Sektor prodaje obavlja prodajne i sve povezane aktivnosti koje se odnose na ugovaranje, isporuku i dalju preradu kartona, kako na domaćem tako i na brojnim međunarodnim tržištima.

Sektor čini 6 manjih timova, od kojih je svaki zadužen za različitu grupu tržišta (region), a zajedno teže ostvariti što bolje prodajne rezultate za fabriku. Trenutno naš karton plasiramo na 5 kontinenata, u 43 zemlje i sarađujemo sa preko 330 zadovoljnih klijenata.