Radnik ručne dorade

 

Veoma smo ponosni što je naš tim postao internacionalni i zato vam sa zadovoljstvom predstavljamo našeg kolegu Jatindera Kumara koji je u našu fabriku došao iz daleke Indije.

Jatinder se timu dorade i pakovanja pridružio u martu 2023. godine i svoju karijeru započeo je na poziciji Pomoćni radnik dorade i sortiranja. Nakon uspešno savladane interne obuke, njegove veštine i zainteresovanost za sticanje novih znanja su brzo prepoznati i od septembra je unapređen na poziciju Radnik ručne dorade.

„Rad u Umci za mene predstavlja jedno sjajno iskustvo. Posebno mi se dopada što fabrika veoma vodi računa o bezbednosti i zdravlju zaposlenih, jer to nama zaposlenima omogućava da se osećamo sigurno i bezbedno dok radimo. Kolektiv je veoma dobar, obzirom da dolazim iz druge države i da postoji jezička barijera i dosta različitosti između moje kulture i kulture u Srbiji, kolege su me jako lepo prihvatile. Srdačan pristup kolega, timski rad i pozitivna radna atmosfera imali su pozitivan uticaj na moj dosadašnji rad. Trudim se da svakog dana naučim nešto novo, kako bih imao priliku i dalje da napredujem, na više pozicije“  komentariše Jatinder svoje šestomesečno iskustvo u fabrici.

Mi takođe delimo pozitivne utiske i zadovoljstvo Jatinderovim radom i u narednom periodu nastavićemo da budemo podrška njegovom razvoju i napredovanju.

Služba dorade i pakovanja je sastavni deo sektora proizvodnje u čijem delokrugu je organizovanje i sprovođenje procesa sečenja, kontrole, sortiranja i pakovanja kartona. Važna uloga i zadatak službe je i usklađivanje potrebe sektora prodaje sa sektorom proizvodnje, da u predviđenom roku upakuje gotov proizvod i ispoštuje rokove otpreme ka kupcima.

Službu u narednom periodu očekuje strateško razvijanje, rekonstrukcija hale i nabavka novih uređaja kako bi se odgovorilo zahtevima rastućih kapaciteta i kvaliteta gotovog proizvoda.